قند قهوه ای

تبدیل واحد:
کالری: 3.2
چربی گرم

پروتئین گرم

کربوهیدرات گرم

قند قهوه ای طبیعی از کریستال های فشرده شکر قهوه ای تولید می شود و بافت درشت تری نسبت به قندهای سفید معمولی دارد.شکر قهوه‌ای یا شکر سرخ، قند نیشکر است که دلیل رنگ آن؛ وجود شیرهٔ قند (ملاس) است. متخصصان تغذیه معتقدند که شکر سفید و قهوه ای از نظر میزان کالری و مواد مغذی مانند هم هستند، اما تفاوت‌شان در رنگ، شیوه تهیه و طعم است.

مصلح‌های خوراکی:

سرکه

اصولی و زیرنظر کارشناس رژیم و برنامه ورزشی بگیر

برای دریافت مشاوره شماره ات رو وارد کن

×
fitness-quiz-1404