مصرف قند و شکر در میان ایرانی ها بسیار زیاد است. نوشیدنی مرسوم کشور ما چای است که اکثریت مردم آن را با قند سفید می نوشند. یا شیرینی های محبوب استان های مختلفی همچون آذربایجان، بهشدت شیرین بوده و حاوی مواد قندی بسیار زیادی هستند.همچنین غذاهایی همانند حلیم داریم که با شکر مزهدار می شوند و این نشان می دهد که ما ایرانی ها، به شدت به قند و شکر در انواع غذا، خوراکی، نوشیدنی و دسر وابسته هستیم.آمارها نشان میدهد که سرانه مصرف قند و شکر در کشور ما نسبت به وضعیت جهانی بسیار بالاست به طوری که برآورد میشود هر ایرانی به طور متوسط سالانه مقدار ۲۹ تا ۳۰ کیلوگرم قند و شکر مصرف میکند که از میانگین جهانی که حدود ۱۹ تا ۲۰ کیلوگرم است، به مراتب بیشتر است.میزان مطلوب مصرف قند و شکر طبق مطالعات سازمان جهانی بهداشت، حداقل باید به کمتر از ۱۵ کیلوگرم در سال (۴۲ گرم در روز در کل مواد غذایی مصرفی) برسد.اگر هر ایرانی به طور متوسط روزی ۳ استکان چای بدون وقفه در تمام ایام سال بنوشد و هر کدام را با ۲ حبه قند میل کند. فقط و فقط حذف کردن این حبه قندها از کنار چای، باعث تقریبا ۱۱ کیلوگرم کاهش مصرف سرانه قند در سال میشود و مصرف سرانه هر ایرانی را به راحتی به میانگین جهانی میرساند.
قند
تبدیل واحد:
کالری:
3.87
چربی
گرم
پروتئین
گرم
کربوهیدرات
1
گرم
دیدگاهتان را بنویسید