دل و قلوه از جمله فرآورده هایی است که بافت سفتی دارد و کباب شده آن بسیار خوشمزه است، اما برخی خانواده ها براین باورند که دل و قلوه ارزش تغذیه ای بسیار بالایی دارد و با آن سوپ درست می کنند و در برنامه غذایی کودک، سالمند یا بیمار می گنجانند.باید بدانید درست است که این دل و قلوه جزء گروه گوشت طبقه بندی می شوند و از نظر پروتئین، ویتامین های گروهB، آهن و روی غنی هستند اما میزان کلسترول دل و قلوه بالاتر از گوشت قرمز است و همچون روغن جامد، حاوی چربی خطرناک ترانس است.اگرچه مصرف متعادل دل و قلوه برای کودکان و نوجوانان، مناسب است اما برای بیماران قلبی ـ عروقی، مبتلایان به نقرس و آنهایی که اسیداوریک و کلسترول خونشان بالاست و نارسایی کلیوی و بیماری های مفصلی و آرتریت روماتوئید دارند، محدودیت مصرف دارد.
قلوه بره
تبدیل واحد:
کالری:
1.6
چربی
0.03
گرم
پروتئین
0.16
گرم
کربوهیدرات
0.01
گرم
دیدگاهتان را بنویسید