هر غذایی را که به سادگی آماده می شود و می توان نان در آن ترید کرد، قاتُق می نامند. استان کرمان، چندین نوع قاتُق مخصوص به خود، با نام های قاتُق مرزن جوش، قاتُق بابونه و قاتُق شنبلیه و قاتُق گوشت دارد. امروزه به جز قاتُق گوشت، باقی قاتُق ها، چندان پخته نمی شوند. برای قاتُق گوشت، گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز، آرد نخودچی، تخم شوید، زیره و ادویه های مخصوص، بصورت گلوله گلوله آماده می کنند. سیب زمینی خرد شده را به همراه برنج، در آب می ریزند تا بپزد. سپس گوشت های گلوله گلوله شده را به برنج اضافه می کنند تا مخلوط، با هم جا بیفتد. در مرحله آخر، کمی گوجه فرنگی و ترخان و شنبلیله خشک شده نیز به آن اضافه می کنند
قاتق گوشت

تبدیل واحد:
کالری:
1.9
چربی
0.1
گرم
پروتئین
0.2
گرم
کربوهیدرات
0.05
گرم





دیدگاهتان را بنویسید