فلفل کاین یکی از انواع فلفل قرمز تند است که به عنوان یک ادویه پرکاربرد شناخته شده و ارتباط نزدیکی با فلفل دلمه ای و فلفل هالوپینو دارد. فلفل کاین عموما به رنگ قرمز دیده می شود، باریک و بلند بوده و سر آن کمی خمیده می شود، پوست آن موج دار است و از ساقه آویزان می شود.فلفل کاین به دلیل مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و کپسایسین که دارد باعث لاغری و کاهش وزن می شود، فشار خون بالا را کاهش میدهد . طبیعت و مزاج فلفل کاین گرم و خشک می باشد. فلفل کاین سرشار از آنتی اکسیدان ها، ویتامین A، ریبوفلاوین، ویتامین B6، ویتامین C، ویتامین E، ویتامین K، منگنز، پتاسیم و کپسایسین است.فلفل کاین بومی آمریکای مرکزی و جنوبی است که در قرن ۱۵ توسط کریستوفر کلمب به اروپا آورده شد. در واقع نام فلفل کاین از شهری در گویان فرانسه گرفته شده است.
فلفل کاین

تبدیل واحد:
کالری:
چربی
گرم
پروتئین
گرم
کربوهیدرات
گرم








دیدگاهتان را بنویسید