یکی از عادات غذای هندی استفاده از فلفل می باشد، آنها معتقد اند باید فلفل با غذا پخته شود تا مضراتش از بین برود و در ضمن به خوشمزه شدن غذا کمک کند . از جمله خاصیت دارویی فلفل هندی می توان به ضد التهابی، ضد سوزش، ضد حساسیت، ضد قارچی اشاره کرد که برای سلامتی مفید و موثر می باشد . همچنین حاوی ویتامین هایی نظیر ویتامین A, B6, C بوده و پتاسیم، منگنز و بتاکاروتن نیز می باشد که برای سلامتی بدن بسیار مفید می باشند.
فلفل هندی
تبدیل واحد:
کالری:
چربی
گرم
پروتئین
گرم
کربوهیدرات
گرم
دیدگاهتان را بنویسید