فلفل قرمز خشک و آسیاب شده

تبدیل واحد:
کالری:
چربی گرم

پروتئین گرم

کربوهیدرات گرم

فلفل گیاهی است که دارای میوه هایی به رنگ قرمز، نارنجی یا زرد می باشد. میوه این گیاه به صورت خام، پخته شده، خشک یا در قالب چاشنی پودری در صنایع غذایی و دارویی، مصرف می شود.فلفل قرمز سرشار از ویتامین c بوده و خاصیت آنتی اکسیدانی دارد در نتیجه اثر شیمیایی موادی که به بافت‌های بدن آسیب می‌رسانند را خنثی می‌کند. فلفل قرمز به واسطه دارا بودن ویتامین c موجب افزایش قدرت ایمنی بدن، استحکام لثه ها و دندان‌ها می شود. همچنین مصرف فلفل قرمز باعث جذب بهتر آهن در بدن شده و به افرادی که دچار کم‌خونی هستند توصیه می شود.از فلفل قرمز برای افزایش سوخت ساز بدن، کاهش درد و ضدعفونی کردن حلق نیز استفاده می شود.درست است که فلفل خواص فراوانی دارد اما نباید در مصرف آن زیاده روی کرد و البته برای برخی افراد هم منع استفاده دارد.مصرف فلفل در بیماری های اعصاب به علت محرک بودن منع گردیده و در سیستم گوارش افراد آلرژی ایجاد میکند.خوردن فلفل قرمز می تواند یک مشکل بزرگ را برای افراد مبتلا به سندرم روده و یا کسانی که در حال حاضر از سوزش سر دل، رنج می برند فراهم سازد.فلفل قرمز از جمله موادی است که بهتر است در دوره بارداری و تا چند ماه بعد از زایمان مصرف نشود.اشخاصی که دارای مزاج گرم هستند نباید فلفل قرمز تند مصرف کنند.کاپسیسین یک ماده فعال در فلفل است که موجب التهاب بافتی می‌شود و اگر به مقدار زیاد استفاده شود می‌تواند به لایه مخاطی معده و روده آسیب بزند.

×
fitness-quiz-1404