فلافل

تبدیل واحد:
کالری: 3.33
چربی 0.12 گرم

پروتئین 0.08 گرم

کربوهیدرات 0.25 گرم

فلافل یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار شهرهای جنوبی کشور مانند آبادان و اهواز است. این غذا در برخی کشورهای عربی هم طرفداران زیادی دارد و جزء غذاهای فوری و ارزان محسوب می شود.مواد اصلی فلافل، نخود و فلفل است. نخود دارای فیبر حل شدنی می باشد که برای کم کردن خطرات بیماری های قلبی و عروقی کاربرد دارد. فیبر موجود در نخود باعث می شود تا سطح قند خون تثبیت شده و کلسترول بد خون کاهش پیدا کند همچنین به مدت بیشتری احساس سیری کنید.فلافل، غذایی تند است و با گوجه‌فرنگی و خیارشور، سالاد و یا ترشی سرو می شود. نام این غذا نیز از فلفل گرفته شده است زیرا اصل لبنانی آن فلفل قرمز فراوانی دارد.

مصلح‌های خوراکی:

شوید تازه

زیره سبز

سکنجبین

شوید خشک

اصولی و زیرنظر کارشناس رژیم و برنامه ورزشی بگیر

برای دریافت مشاوره شماره ات رو وارد کن

×
fitness-quiz-1404