فالوده یا پالوده از خوردنیهای ایرانی و از نوع دسر است. فالوده نوعی دسر یخی ایرانی است که با قرار دادن رشتههای باریک نشاسته در محلول آب و شکر تهیه میشود. فالوده شیراز و کرمان معروف است. فالوده شیراز را معمولاً با یک نوع چاشنی مانند آب لیمو، عرقیاتی چون نسترن و یا شربت آلبالو سرو می کنند. در حالی که فالوده کرمان را با گلاب و نعناع و یا شربتی بنام شیره مخلوط کرده و مصرف میکنند.
فالوده

تبدیل واحد:
کالری:
1.6
چربی
گرم
پروتئین
گرم
کربوهیدرات
0.4
گرم





دیدگاهتان را بنویسید