هل به عنوان دانه ای خوشبو در انواع مختلف از جمله هل سیاه، هل سفید و هل سبز یافت می شود. از نظر طب سنتی، هل همانند دارچین، دارای طبع گرم و خشک است و از مغز و پوست دانه هل و یا عرق آن به دلیل خواص مفیدی که دارد در شیرینی، دسر، نوشیدنیها، دمنوشها و طبخ غذا استفاده میشود.از جمله خواص ارزشمند و دارویی دانه و عرق هل، می توان به موارد زیر اشاره کرد:به دلیل خاصیت گرمابخشی هل معده را تقویت کرده و عملکرد رودهها را بهبود میبخشد، به هضم غذا کمک میکند، خاصیت باد شکن را داشته و برای نفخ مفید است و در صورت داشتن سوءهاضمه میتوان از عرق هل برای درمان آن استفاده کرد.عرق هل، عملکرد قلب را تقویت میکند و باعث بهبود گردش خون، کاهش کلسترول و فشار خون بالا میشود، در نتیجه به سلامت قلب و عروق کمک می کند.عرق هل برای رفع بوی بد دهان مفید است .ویتامین c موجود در عرق هل سحرخیز منجر به افزایش گردش خون میشود و باعث رفع لک و درخشانتر شدن پوست میشود.
عرق هل

تبدیل واحد:
کالری:
چربی
گرم
پروتئین
گرم
کربوهیدرات
گرم





دیدگاهتان را بنویسید