عدس پخته ( در آب )

تبدیل واحد:
کالری: 1.14
چربی 0.003 گرم

پروتئین 0.09 گرم

کربوهیدرات 0.19 گرم

شاید انگشت شمار باشد تعداد افرادی که مثلاً عدس پلو یا عدسی دوست ندارند. عدس طعم خوبی به غذا می‌دهد و شایستگی آن را دارد که پای ثابت سفره‌هایمان باشد. به خاطر این که در بین حبوبات دیگر حاوی بیشترین میزان آهن می‌باشد.

عدس مانند دیگر اعضای خانواده‌ حبوبات سرشار از فیبر می‌باشد. باید بدانید که هر پیاله عدس پخته شده حاوی حدود ۴.۵ گرم فیبر می‌باشد. فیبرهای محلول در آب موجود در عدس به کنترل کلسترول خون کمک می‌کنند.

منیزیم موجود در عدس برای رشد بافت استخوان‌ها و ساخت پروتئین، پیشگیری از گرفتگی عضلات، سلامت دندان‌ها و عملکرد سیستم ایمنی بدن لازم است. این ماده‌ی معدنی نقش مهمی در متابولیسم بر عهده دارد.

عدس برای آن‌هایی که می‌خواهند وزن کم کنند هم بسیار مفید است. این عضو خانواده‌ی حبوبات، چربی ندارد و جلوی ریزه خواری بین وعده های غذایی را می‌گیرد.

باید بدانید که این ماده‌ غذایی تأمین کننده‌ خوب پروتئین‌های گیاهی نیز می‌باشد. برای همین برای گیاه‌خوارانی که به اصطلاح لب به گوشت نمی‌زنند منبع خوب پروتئین محسوب می‌شود.

مصلح‌های خوراکی:

پودر زنجبیل

×
fitness-quiz-1404