شیرینی خشک

تبدیل واحد:
کالری: 5.02
چربی 0.24 گرم

پروتئین 0.06 گرم

کربوهیدرات 0.65 گرم

شیرینی خشک به علت ماندگاری بالا و تفاوت طعم در ایام عید بیشتر خریداری و استفاده می شود. شیرینی های خشک در انواع گوناگونی مانند شیرینی زعفرانی، قطاب، پفکی و برنجی تهیه می شوند.درست است که تمامی شیرینی‌ها به دلیل قند و روغن به کار رفته در آن ها، کالری بسیار بالایی دارند. با این حال شیرینی‌های ساده و بدون کرم، کارامل، مربا، فوندانت، عسل و خامه، میزان کالری‌ کمتری دارند.

×
fitness-quiz-1404