حشو

تبدیل واحد:
کالری: 1.5
چربی 0.1 گرم

پروتئین 0.05 گرم

کربوهیدرات 0.1 گرم

جنوبی‌ها «حشو ماهی شکم‌ پر» را معمولا با ماهی «صبور» درست می‌کنند. مخلوطی از سبزیجات که روی شکم ماهی می‌گذارند را به زبان محلی ” حشو ” می‌گویند.یک ماهی خوشمزه و گوشتی که طعم کباب شده‌اش بسیار لذیذ و خوشمزه است. یکی از دلایل خوشمزه شدن حشو ماهی شکم‌پر ترکیب سبزی‌های معطر یا همان «حشو» است که لذت خوردن این ماهی را دوچندان می‌کند.این غذا در گذشته در تنور درست می‌شده، البته در صورت امکان در آبادان هنوز هم به صورت سنتی و در تنور درست می‌شود؛ ولی اگر تنور نداشتید روی زغال هم می‌توانید آن را درست کنید ولی حتماً باید ماهی با زغال حدود ۱۲ سانتیمتر فاصله داشته باشد. هدف از این کار، خوشمزه شدن ماهی و جلوگیری از سوختن گوشت آن است.

اصولی و زیرنظر کارشناس رژیم و برنامه ورزشی بگیر

برای دریافت مشاوره شماره ات رو وارد کن

×
fitness-quiz-1404