انار یکی از میوههای درختی است که دانههایی اغلب قرمز، گاهی سفید و یا رنگهایی بین آن دو دارد. رنگ پوست آن نیز اغلب قرمز، گاهی سیاه یا تقریباً زرد است.
این میوه در معدود کشورهای جهان نظیر ایران، افغانستان، پاکستان، عراق و ترکیه کشت میشود به همین خاطر عضو مرغوبترین میوههای جهان است. از میوه ی انار، آب انار، رب انار، لواشک انار و مربای انار تهیه میشود.
این میوه منبع فوقالعادهای از ویتامین A، C و E و مواد معدنی مانند کلسیم، فسفر، پتاسیم، آهن، اسید فولیک، نیاسین، تیامین، فولات و ریبوفلاوین است.مصرف انار به صورت مداوم؛ سطح قند خون شما را حفظ میکند. فشار خون را در حد تعادل قرار می دهد. به درمان اسهال کمک میکند.
موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می شود. از کمخونی جلوگیری میکند. به فرآیند هضم کمک کرده و اشتها را زیاد می کند.انار به علت دارا بودن آنتی اکسیدان بالا، باعث کاهش آسیب های پوستی ناشی از اشعه ماورا بنفش می شود. همچنین تولید کلاژن در پوست، سفت شدن پوست، جلوگیری از ایجاد لکه های پوستی و کمک به بهبود زخم های پوستی از سایر فواید مصرف انار است.
دیدگاهتان را بنویسید