حتما شما نیز هنگام سفر به شهرهای مختلف به سراغ بازارها و رستورانهای کوچک و بزرگ محلی میروید تا با چشیدن خوراکیها و غذاهای محلی، بیش از پیش با فرهنگ و آداب و رسوم مردم آن جا اجین شوید. علاوه بر این که این غذاها ذهن شما را با طعمهایی جدید و شگفتانگیز جادو میکنند، از مواد طبیعی و بومی آن منطق تهیه شدهاند و برای بدن دارای خواص زیادی هستند. یکی از خوراکیهایی که بهتر است حتما آن را امتحان کنید، شیرینی لذیذ از استان کرمان، به نام کماچ سهن است. کماچ سهن شیرینی محلی است که با خرمای درجه یک و آرد سهن تهیه میشود و نه تنها برای بدن ضرر و زیان ندارد؛ بلکه همزمان بسیاری از مواد و انرژی مورد نیاز بدن را تامین میکند. آرد سهنی که در تهیه کماچ سهن استفاده میشود، در حقیقت آرد جوانه گندم است. از ویتامین های موجود در این آرد میتوان به B1 (تیامین)، B2 (ریبوفلاوین)، B3 (نیاسین)، B5 (پانتوتنیک اسید)، B6، B9 (فولات)، E ،کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، روی، مس، منگنز، سلنیوم اشاره کرد .
آرد سهن ( آرد جوانه گندم )
تبدیل واحد:
کالری:
3.4
چربی
0.02
گرم
پروتئین
0.13
گرم
کربوهیدرات
0.72
گرم
دیدگاهتان را بنویسید