آناناس، میوهای است مختص سرزمینهای استوایی و گرمسیری، سرشار از خواص دارویی و درمانی بینظیر که با مصرف آن، میتوان در سلامتی و بهبود بسیاری از بیماریهای سخت، گام مفیدی برداشت. علاوه بر مصرف دارویی و درمانی، در صنعت غذایی نیز از این میوهی خوشمزه و شیرین استفادههای فراوانی میشود که میتوان به تهیهی کمپوتهای لذیذ، دسرهای خوشمزه و نوشیدنیهای طبیعی اشاره کرد.
بیشتر خواص آب آناناس را میتوان به آنزیم هضم کنندهی پروتئین و ضد التهابی موجود در آن، یعنی بروملین، نسبت داد. این آنزیم به درمان تمام مشکلات التهابی مانند آرتروز، آسم، سینوزیت، کولیت زخمی و حتی سرطان کمک می کند. آنتی اکسیدانها، ویتامین ث، بتاکاروتن و مواد معدنی مانند منیزیم و منگنز موجود در آب آناناس به سلامت پوست و استخوانها کمک میکند.
دیدگاهتان را بنویسید