گوشت قرمز بر اساس نوع دام انواع مختلفی دارد، گوشت گاو، گوسفند، گوساله، بوفالو، بره، شتر و گوشت حیوانات شکاری از این جملهاند.روش پخت گوشت در حفظ ارزش غذایی و سلامت آن اهمیت بالایی دارد. متخصصین تغذیه برای کاهش چربیهای موجود در گوشت قرمز روشهایی مانند کباب کردن، بریان کردن، آبپز کردن را توصیه میکنند و تاکیدشان این است که به صورت سرخکرده استفاده نشود.ویتامین B12، روی، آهن قابل جذب و اسیدآمینههای ضروری از جمله مواد مغذی موجود در گوشت هستند که در سبزیجات، میوهها، شیرینیها و غلات وجود نداشته یا میزان آن اندک است.
گوشت گوسفند کباب شده
تبدیل واحد:
کالری:
2.42
چربی
0.14
گرم
پروتئین
0.26
گرم
کربوهیدرات
گرم
دیدگاهتان را بنویسید