گندم سیاه، برخلاف نامش، ربطی به گندم ندارد، بنابراین حاوی گلوتن نیست. گندم سیاه فرآوری شده و به شکل دانه، آرد یا نودل در دسترس مردم قرار میگیرد.
گندم سیاه سرشار از منگنز، مس، منیزیم، آهن و فسفر است. اما مقدار کمی ویتامین در آن وجود دارد.
این شبه غلات، حاوی مقدار مناسبی فیبر و دیگر ترکیبات مغذی است که بدن به راحتی نمیتواند آنها را هضم کند، اما این فیبر، سلامت رودهٔ بزرگ را حفظ میکند.
مصرف زیاد گندم سیاه در برخی از افراد موجب واکنشهای حساسیتی میشود. اما اگر در حد متوسط مصرف شود، عوارض بدی از خود به جای نمیگذارد.
دیدگاهتان را بنویسید