گلوکز مایع فرآورده ای بیرنگ یا کمی زرد که به صورت محلول شربتی شکل غلیظ و چسبنده می باشد . این فراورده فاقد بو و دارای مزه شیرین است. گلوکز مایع فرآورده ای است که از هیدرولیز ناقص نشاسته حاصل می شود. قسمت عمده این ترکیب شامل دکستروز همراه با دکسترین، مالتوز و آب می باشد.گلوکز مایع را معمولا از نشاسته ذرت به دست می آورند. بدین ترتیب که نشاسته شسته شده را با اسید کلریدریک رقیق ، مخلوط کرده و آن را برای مدل ۲۲ دقیقه در فشار ۳۰ پوند حرارت می دهند . سپس اسید را خنثی نموده و محلول خنثی شده نشاسته را سانتریفیوژ و صاف می نمایند. در خاتمه محلول صاف شده را که زلال می باشد تبخیر نموده و به صورت شرتبی شکل در می آورند.
گلوکز
تبدیل واحد:
کالری:
3.87
چربی
گرم
پروتئین
گرم
کربوهیدرات
0.95
گرم
دیدگاهتان را بنویسید