گلبرگ چای ترش

تبدیل واحد:
کالری:
چربی گرم

پروتئین گرم

کربوهیدرات گرم

چای ترش Roselle با نام علمی Hibiscus sabdarifa از خانواده Malvaceae گیاهی است یکساله که بومی غرب آفریقا می باشد. چای ترش در بسیاری از نقاط جهان کشت می شود و نام های مختلفی دارد، در ایران به نام های چای مکی یا چای مکه،چای روزل، چای قرمز و چای ترش شناخته می شود. چای ترش دارای برگ های سه تا پنج لوب و گلهای درشت و به رنگ سفید مایل به زرد ملایم می باشد همچنین انتهای گلبرگ به رنگ قرمز است، کاسبرگ چای ترش در ابتدای تشکیل به رنگ سبز بوده و سپس به رنگ قرمز در می آید که همان قسمت مصرفی چای ترش می باشد.

×
fitness-quiz-1404