کنگر فرنگی یا همان آرتیشو یکی از قدیمیترین سبزیجاتی است که به عنوان غذا و دارو استفاده میشده است. آرتیشو گیاهی دائمی و بومی اروپای جنوبی است و به طور وسیعی در نواحی مدیترانهای و اروپای مرکزی کشت میشود. این گیاه به طور سنتی به عنوان داروی تقویت کبدو همچنین ادرارآور استفاده میشده است و برای درمان بیماریهای از قبیل یرقان، سوءهاضمه و بیماری کلیوی آلبومینوریا بکار میرود.مصرف آرتیشو یا کنگرفرنگی به افزایش میزان سوخت کالری غذا کمک کرده و موجب کاهش وزن و لاغری میشود. در حقیقت افرادی که از کنگرفرنگی در یکی از وعدههای غذایی خود استفاده میکنند میتوانند از خواص درمانی این گیاه بهمنظور کاهش وزن استفاده کنند. بهترین روش برای مصرف روزانه آرتیشو یا کنگر فرنگی استفاده از آن برای تهیه انواع سالادهاست.
کنگر فرنگی

تبدیل واحد:
کالری:
0.47
چربی
گرم
پروتئین
0.03
گرم
کربوهیدرات
0.11
گرم







دیدگاهتان را بنویسید