برای تهیه این چای، آلبالوهای تازه را به همراه آب داخل ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید، پس از اینکه به جوش آمد، اجازه دهید ۱۵ دقیقه دم بکشد. سپس داخل فنجان ریخته و به همراه عسل یا نبات نوش جان کنید.چای آلبالو، ضد صفرا، ضد اسهال، کاهش دهنده فشار خون، موثر در برطرف کردن حالت تهوع، ضد خارش های پوستی، ضد سنگ کلیه و یک اشتها آور بسیار عالی است اما مبتلایان به زخم های گوارشی نباید از آن استفاده کنند.
چای آلبالو
تبدیل واحد:
کالری:
0.02
چربی
گرم
پروتئین
گرم
کربوهیدرات
گرم
دیدگاهتان را بنویسید