گورگونزولا یکی از انواع پنیر است که در ایتالیا تولید می شود. این پنیر، نرم و پرورده، روغنی و آبدار می باشد که در آن رگههای سبز و آبی وجود دارد.
رگههای آبی در اثر تزریق نوعی کپک خوراکی و مفید به نام پنیسیلیوم راکفورتی ایجاد میشود. شیر مورد نیاز برای تهیه پنیر گورگونزولا، شیر گاوی است که خامه آن گرفته نشده باشد.یک کیلو پنیر گورگونزولا ارزش غذایی معادل ۶ کیلوگرم شیر تازه گاو را دارد و سرشار از مواد معدنی، فسفر و کلسیم است. همچنین، این پنیر حاوی پنیسیلیوم خوراکی و مفید برای دستگاه گوارش است.پنیر گورگونزولا در تهیه انواع سس، ساندویچها و غذاهای حاوی تخممرغ و گوشت، همراه پیتزا، لازانیا و سیبزمینی تنوری، به عنوان چاشنی سبزیها، سالاد و دسر و به همراه میوه، نان جو و نان محلی قابل استفاده است.
پنیر گورگونزولا
تبدیل واحد:
کالری:
3.53
چربی
0.28
گرم
پروتئین
0.21
گرم
کربوهیدرات
0.02
گرم
دیدگاهتان را بنویسید