پنیر چدار نوعی پنیر سفت، صاف و زرد یا نارنجی رنگ انگلیسی است که از شیر گاو تهیه می شود. این پنیر نخستین بار در دهکدهٔ چدار واقع در سامرست انگلستان تولید شده و نام خود را از این دهکده گرفته است.
پنیر چدار برای حرارت پایین و زمان کوتاه خوب جواب می دهد ولی اگر پیتزا با زمان بالا پخته شود، این پنیر روغن زیادی پس می دهد و پیتزا طعم و بوی مناسبی نخواهد داشت. اما اضافه کردن این پنیر به موزارلا به نسبت ۲ به ۶ یا ۲ به ۸ می تواند قسمت پنیر پیتزا را جویدنی تر نماید. چدار طعم و عطر قوی تری از موزارلا دارد و این باعث خوش طعم شدن بعضی از پیتزا ها می شود.
دیدگاهتان را بنویسید