پنیر فتا

تبدیل واحد:
کالری: 2.64
چربی 0.21 گرم

پروتئین 0.14 گرم

کربوهیدرات 0.04 گرم

“پنیر فتا یکی از انواع پنیر است که ریشهٔ یونانی دارد. این پنیر شبیه پنیر لیقوان ایرانی است. پس از درست کردن پنیر آن را نمک می‌زنند و داخل محلول آب نمک یا خود آب پنیر به مدت سه تا چند ماه نگهداری می‌کنند. اگر پنیر فتا خارج از آب نمک نگهداری شود، سفت می‌شود. پنیر فتا سفید رنگ است و میزان نمک این پنیر شور یا متوسط می‌باشد.این پنیر نمک اندود، سطوح قابل قبولی از املاحی مثل کلسیم، سدیم، فولیک اسید، ویتامین A،B12،B6،K به همراه گستره ای از انواع پروبیوتیک های سودمند را به مصرف کننده عرضه می کند.”

مصلح‌های خوراکی:

خرما

نعناع خشک

زیره سبز

اصولی و زیرنظر کارشناس رژیم و برنامه ورزشی بگیر

برای دریافت مشاوره شماره ات رو وارد کن

×
fitness-quiz-1404