“ریکوتا یک نوع پنیر ایتالیایی است که معمولاً از شیر گوسفند تهیه میشود. ریکوتا در لغت به معنای دوباره پخته شدهاست. به دلیل اینکه طی فرایند تولید، بیشتر چربی جذب پنیر اصلی میشود، ریکوتا دارای چربی پایینی است.
این پنیر سبک و خمیری، کمی دانهدانه با عطر و طعمی خوش، متمایل به شیرین است. این پنیر یک جایگزین خوب برای ماسکارپونه (ماسکارپونه یک پنیر ایتالیایی پرچرب، دارای خامه سه لایه) است. ریکوتا را میتوان به تنهایی یا با غذاهای لذیذ و خوشطعم استفاده کرد. این پنیر در بسیاری از غذاهای ایتالیایی و یا در شیرینی پزی مورد استفاده قرار میگیرد.
ریکوتا انواع مختلفی دارد از جمله:
ریکوتا زالاتا (در رومانی به معنای سالاد است)، نوع سفت و نمک زده شدهای از ریکوتا است.
ریکوتای آفومیکاتا (در ایتالیایی به معنای دودی است) نوع دودی و محصول سیلا شهری در کالابریا است.
ریکوتای قوی، نوع بسیار نرم آن که در پوگلیا تهیه میشود و در شیشههای مانند شیشه مربا فروخته میشود.”
دیدگاهتان را بنویسید