لوبیا پلو با گوشت

تبدیل واحد:
کالری: 1.96
چربی 0.07 گرم

پروتئین 0.08 گرم

کربوهیدرات 0.23 گرم

لوبیا پلو، جزو غذاهای اصیل ایرانی است و در بین ایرانیان از محبوبیت خاصی برخوردار است. این غذای خوشمزه و پرکالری را می توان با گوشت مرغ یا گوشت گوسفند و گوساله طبخ و به عنوان وعده ی نهار یا شام استفاده کرد.لوبیا پلو با گوشت تکه ای به راحتی طبخ می شود و در تهیه آن از برنج، لوبیا و گوشت استفاده می گردد. البته لوبیا پلو با گوشت تکه ای زمان پخت بیشتری نسبت به لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده و یا با مرغ نیاز دارد ولی دارای طعم و مزه بی نظیری است.

مصلح‌های خوراکی:

فلفل سیاه

آویشن

پودر زنجبیل

اصولی و زیرنظر کارشناس رژیم و برنامه ورزشی بگیر

برای دریافت مشاوره شماره ات رو وارد کن

×
fitness-quiz-1404