قلیه مرغ

تبدیل واحد:
کالری: 2.1
چربی 0.04 گرم

پروتئین 0.1 گرم

کربوهیدرات 0.03 گرم

قلیه مرغ یکی از خوشمره ترین خورشت های ایرانی می باشد که اصالت برای جنوب کشور است و در قدیم در تنور پخته می شده ولی این غذای جذاب که انواع مختلفی دارد در بیشتر نقاط ایران به دلیل جذابیت طعم و مزه آن تهیه می شود. این قلیه طعم ترش و تند خاصی دارد که عطر بی نظیر سبزی آن شما را بشدت تحت تاثیر قرار می دهد این غذا در کنار پلو سرو می شود و بهتر است در تهیه آن از سینه مرغ استفاده کنید. این غذا غلیظ است و در انتها باید آب اضافی آن جوشیده شود.

اصولی و زیرنظر کارشناس رژیم و برنامه ورزشی بگیر

برای دریافت مشاوره شماره ات رو وارد کن

×
fitness-quiz-1404