قطاب یکی از شیرینی های سنتی و بسیار محبوب ایرانی است که بهترین نوع آن را می توان در شهرهای یزد و کرمان یافت. این شیرینی خوش طعم، معمولا در کنار چای سرو می شود.قطاب در انواع سنتی یزدی و عسلی تهیه میشود. قطاب یزدی از لایه خارجی و مغز داخلی تشکیل شده است. لایه خارجی آن، نانی سرخ شده در روغن است و مغز داخلی، مخلوط پودر بادام، پودر قند و هل می باشد. در قطاب عسلی، شیرینکننده اصلی بجای پودر قند، عسل است.
قطاب

تبدیل واحد:
کالری:
6
چربی
0.24
گرم
پروتئین
0.13
گرم
کربوهیدرات
0.7
گرم










دیدگاهتان را بنویسید