قارچ های خوراکی منبع خوبی از پروتئین، فیبر و اسیدهای چرب اشباع نشده هستند، اما دارای کالری پایینی می باشند و این ممکن است که عجیب به نظر برسد، اما قارچ ها می توانند برای پوست هم مفید باشند.
قارچ، تنها سبزی است که حاوی ویتامین D می باشد و همچنین حاوی ویتامین های گروه B، کلسیم، آهن، پتاسیم، مس و سلنیوم است.
قارچ برای رفع خستگی،درمان کم خونی فقر آهن، تقویت استخوان ها، کاهش فشارخون بالا و کاهش خطر سکته مغزی بسیار مفید می باشد.
آب پز کردن باعث از بین رفتن ویتامین های قارچ می شود. پخت طولانی مدت هم تراکم و سفتی بافت قارچ را افزایش می دهد، سرخ کردن بیش از هفت دقیقه قارچ در روغن زیاد نیز آن را دیرهضم و پرکالری می کند. کبابی کردن بهترین روش پخت قارچ است.






دیدگاهتان را بنویسید