فندق یکی از دانه های شیرین و فوق العاده مغذی است. این دانه سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی، پروتیئن، فیبر و چربی های سالم می باشد.فندق به دلیل محتوای فیبر آن، موجب احساس سیری طولانی مدت می شود که خود راهی برای جلوگیری از پرخوری و در نتیجه کاهش وزن است.فندق بهترین منبع شناخته شده ویتامین E می باشد که برای سلامت ماهیچه های قلب و دیگر ماهیچه های بدن ضروری است. این ویتامین همچنین خاصیت ضد التهابی دارد و موجب کاهش سطح استرس و اضطراب می شود.فندق دارای مواد معدنی زیر می باشد:کلسیم،که برای رشد استخوان ها و دندان ها ضروری است.آهن،که در خون سازی نقش دارد.روی، که نقش مهمی در هورمون های جنسی دارد.پتاسیم، که برای تحریک سیستم عصبی و عملکرد مناسب عضلات ضروری است.فندق اگر به مقدار مناسب خورده شود به هیچ وجه مضر نیست ولی افراط در خوردن آن ممکن است موجب نفخ و حتی استفراغ شود. همچنین مصرف فندق بو داده باعث افزایش فشار خون می شود در نتیجه برای کسانی که فشار خون بالایی دارند مناسب نیست.
فندق

تبدیل واحد:
کالری:
6.28
چربی
0.61
گرم
پروتئین
0.15
گرم
کربوهیدرات
0.17
گرم









دیدگاهتان را بنویسید