فلافل یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار شهرهای جنوبی کشور مانند آبادان و اهواز است. این غذا در برخی کشورهای عربی هم طرفداران زیادی دارد و جزء غذاهای فوری و ارزان محسوب می شود.مواد اصلی فلافل، نخود و فلفل است. نخود دارای فیبر حل شدنی می باشد که برای کم کردن خطرات بیماری های قلبی و عروقی کاربرد دارد. فیبر موجود در نخود باعث می شود تا سطح قند خون تثبیت شده و کلسترول بد خون کاهش پیدا کند همچنین به مدت بیشتری احساس سیری کنید.فلافل، غذایی تند است و با گوجهفرنگی و خیارشور، سالاد و یا ترشی سرو می شود. نام این غذا نیز از فلفل گرفته شده است زیرا اصل لبنانی آن فلفل قرمز فراوانی دارد.
فلافل

تبدیل واحد:
کالری:
3.33
چربی
0.12
گرم
پروتئین
0.08
گرم
کربوهیدرات
0.25
گرم









دیدگاهتان را بنویسید