غوره

تبدیل واحد:
کالری: 0.67
چربی گرم

پروتئین 0.01 گرم

کربوهیدرات 0.16 گرم

غوره میوه نارس انگور است که دارای طعم ترشی می‌باشد. غوره و آبغوره در آشپزی ایرانی کاربرد فراوان دارد.

غوره برای افراد مبتلا به چربی خون بسیار مفید است. غوره به درمان بیماری “”اسکوربوت”” که به علت کمبود ویتامین C در بدن ایجاد می شود، کمک می کند. از آنجا که غوره صفرابر است، موجب دفع زردی و هم‌چنین تقویت کبد می شود.

این میوه به دلیل داشتن اسیدهای آلی پتاسیم‌دار برای درمان پا درد، کمر‌درد، درد سیاتیک و روماتیسم مفید است. آبغوره مدر است و به دفع سموم از طریق کلیه‌ها کمک می‌کند.

مصلح‌های خوراکی:

عسل

زنیان

انیسون

انجیر سیاه

اصولی و زیرنظر کارشناس رژیم و برنامه ورزشی بگیر

برای دریافت مشاوره شماره ات رو وارد کن

×
fitness-quiz-1404