غوره میوه نارس انگور است که دارای طعم ترشی میباشد. غوره و آبغوره در آشپزی ایرانی کاربرد فراوان دارد.
غوره برای افراد مبتلا به چربی خون بسیار مفید است. غوره به درمان بیماری “”اسکوربوت”” که به علت کمبود ویتامین C در بدن ایجاد می شود، کمک می کند. از آنجا که غوره صفرابر است، موجب دفع زردی و همچنین تقویت کبد می شود.
این میوه به دلیل داشتن اسیدهای آلی پتاسیمدار برای درمان پا درد، کمردرد، درد سیاتیک و روماتیسم مفید است. آبغوره مدر است و به دفع سموم از طریق کلیهها کمک میکند.










دیدگاهتان را بنویسید