عرق نعناع، فقط حاوی رایحه نعناع ترکیب شده با آب است که خاصیت ضدنفخ، ضددرد و ضداسپاسم (گرفتگی) دارد. از آنجا که تمام ترکیبهای نعناع وارد عرقش نمیشود، نمیتوان همه خواص برگ نعناع را به عرق آن هم نسبت داد، ولی مصرف این عرق گیاهی، پس از غذا و برای رفع دل درد و نفخ یا هضم بهتر غذا مفید است.زیاده روی در مصرف عرق نعناع باعث بالا رفتن فشار خون و ایجاد برخی ناراحتی های گوارشی می شود. افراد حساس به گیاه نعناع باید در مصرف عرق نعناع احتیاط کنند. مصرف زیاد عرق نعناع سبب ایجاد یبوست می شود.افرادی که دچار رفلاکس معده هستند باید عرق نعنا را به دلیل شل کنندگی دریچه تحتانی مری، با احتیاط مصرف کنند.
عرق نعناع

تبدیل واحد:
کالری:
چربی
گرم
پروتئین
گرم
کربوهیدرات
گرم






دیدگاهتان را بنویسید