شیرینی ناپلئونی یا میلفُی در زبان فرانسوی به معنای هزار برگ، نوعی پای یا شیرینی سه لایه با تاریخچه فرانسوی است.ناپلئونی در برخی از کشورها مانند ژاپن در گروه پایها طبقهبندی شده است و در برخی دیگر از کشورها در گروه شیرینیها قرار دارد.ناپلئونی از خمیری به نام خمیر هزارلا که خاستگاه فرانسوی دارد درست میشود. بهطور سنتی در میان لایههای این خمیر کرم کاستارد قرار دارد و سطح بالایی آن با پودر قند پوشانده میشود.اما ممکن است بجای کرم کاستارد، خامه زده شده یا مربا یا دیگر مواد نیز استفاده شود. همچنین گاهی برای پوشاندن سطح بالایی از موادی مانند شکر قنادی، کاکائو و آجیل پودرشده، استفاده میشود.
شیرینی ناپلئونی

تبدیل واحد:
کالری:
3.34
چربی
0.26
گرم
پروتئین
0.04
گرم
کربوهیدرات
0.21
گرم








دیدگاهتان را بنویسید