سسها، یکی از خوشمزه ترین طعم دهنده های غذاهای ما هستند. هرچند که بیشتر متخصصان تغذیه به افراد توصیه میکنند که برای حفظ سلامت شان، کمتر سراغ سس ها بروند به همین دلیل ما روش تهیه خانگی تعدادی از آن ها را به شما میگوییم تا سالم تر، تازه تر و کم کالری تر و با خیال راحت تر مصرف کنید. نکتهای که باید در مورد انواع سسها به آن توجه داشته باشید این است که حتما هنگام خرید به تاریخ تولید و انقضای آنها توجه کرده و از خرید سسهای باز و بدون نام و نشان خودداری کنید. البته از جهت سلیقه برخی طرفدار سس های تند و فلفلی به همراه سرکه هستند، بعضی ها سس های شیرین و میوه ای را ترجیح می دهند، عده ای هم سس های گوجه ای یا مایونز را انتخاب میکنند.
سس مایونز یکی از پر کالری ترین سس های موجود در بازار است که مصرف آن به افرادی که کلسترول بالا دارند یا از چاقی رنج می برند، توصیه نمی شود. اگر فرزند بالای ۲ سال شما بد غذا و لاغر است یا اینکه خودتان لاغر هستید و دوست دارید کمی چاق شوید، می توانید سس مایونز را به انواع ساندویچ ها یا سالادهایتان اضافه کنید و به این ترتیب، مصرف کالری روزانه تان را بالا ببرید. البته حواس تان باشد که در مصرف این سس افراط نکنید تا دچار چربی خون بالا نشوید.
از آنجا که در سس مایونز از تخم مرغ استفاده شده است، اگر نقرس داشته یا به پروتئین های حیوانی حساسیت دارید، باید دور این سس را خط قرمز بکشید مایونز نوعی امولسیون چرب و غلیظ است که از ترکیب روغن، زرده تخم مرغ و آبلیمو یا سرکه تهیه می شود. بیشتر افراد سس مایونز را با سس سالاد اشتباه می گیرند، حال آنکه سس سالاد حاوی زرده تخم مرغ نیست و قدری شیرین تر از مایونز است.
دیدگاهتان را بنویسید