جوجه کباب لاری یکی از انواع روش های تهیه جوجه کباب است که به خاطر طعم بسیار خوبش طرفداران بسیاری دارد. طعم دار کردن مرغ به روش جوجه کباب لاری با انواع طعم دهنده های قوی انجام می شود که باعث می شود جوجه کباب در پایان پخت طعم بسیار لذیذی داشته باشد.در این روش گوشت مرغ با موادی مانند پیاز ، ماست پر چرب ، تخم گشنیز ، پودر پاپریکا ، روغن زیتون و لیمو ترش طعم دار می شود.
جوجه کباب لاری
تبدیل واحد:
کالری:
2.38
چربی
0.13
گرم
پروتئین
0.23
گرم
کربوهیدرات
0.02
گرم
دیدگاهتان را بنویسید