تخم خرفه

تبدیل واحد:
کالری:
چربی گرم

پروتئین گرم

کربوهیدرات گرم

گیاه خرفه یکی از گیاهان بومی ایرانی می باشد که سابقه‌ی کشت آن متعلق به ۲۰۰۰ سال پیش می باشد .در مناطق جنوب کشور به عنوان یک سبزی کشت شده و آن را بین سبزیجات میل می کنند .از تخم خرفه معمولا برای تزئین انواع شیرینی جات استفاده می شود .خرفه به دلیل دارا بودن آنتی اکسیدان ، اسید آسکوربیک ، مس و همچنین منگنز، تولید کلاژن در بدن را تحریک کرده و به کاهش ایجاد چین و چروک کمک می کند. به همین دلیل از این گیاه به عنوان گیاه ضدپیری بسیار یاد می شود .

مصلح‌های خوراکی:

کرفس

سویق

اصولی و زیرنظر کارشناس رژیم و برنامه ورزشی بگیر

برای دریافت مشاوره شماره ات رو وارد کن

×
fitness-quiz-1404