یکی از محبوب ترین و مشهورترین غذاهای مکزیکی «تاکو» است. تاکوی مکزیکی آنقدر مهم و پرطرفدار است که روز ۴ اکتبر به نام «روز ملی تاکو» نامگذاری شده است! واژه تاکو معادل کلمه انگلیسی ساندویچ است و در واقع، تاکو نوعی ساندویچ یا لقمه است. تاکو با استفاده از نان تورتیلا تهیه می شود که نوعی نان مکزیکی از آرد ذرت است. داخل تاکو را می توان با مواد مختلفی پر کرد، از گوشت چرخ کرده گرفته تا مرغ، میگو و سبزیجات! تنوع تاکو آنقدر زیاد است که نمی توان تمام آن ها را نام برد. معمولاً تاکو با دست خورده میشود و سرو آن با سس سالسا یا آووکادو همراه است.یکی از مزیت های این غذای خوشمزه مکزیکی این است که درست کردنش به تبحر خاصی نیاز ندارد و حتی اگر آشپز حرفه ای هم نباشید می توانید یک تاکوی لذیذ و خوشمزه تهیه کنید. حتی می توانید کمی خلاقیت داشته باشید و تاکوی خاص خود را ابداع کنید. تاکوی ماهی، تاکوی گوشت، جوجه، میگو و استیک همراه با کاهو، گوجه، سالسا و …از جمله تاکوهایی هستند که می توانید خودتان به راحتی در منزل درست کنید.
تاکو مرغ
تبدیل واحد:
کالری:
1.84
چربی
0.08
گرم
پروتئین
0.1
گرم
کربوهیدرات
0.19
گرم
دیدگاهتان را بنویسید