آرد چاودار

تبدیل واحد:
کالری: 3.49
چربی 0.015 گرم

پروتئین 0.1 گرم

کربوهیدرات 0.75 گرم

آرد چاودار از خانواده غلات است؛ و مقدار املاح آن کمی بیشتر از گندم است. آرد چاودار از آرد گندم تیره تر است.آرد چاودار با طعم و بافت متفاوت، نسبت به آرد گندم متفاوت است. علاوه بر این، کربوهیدرات در آرد چاودار، توانایی گلوتن را برای ایجاد “ماتریکس گلوتن” کاهش می دهد و منجر به کاهش حجم نان می شود. این باعث می شود که نان با چگالی بیشتری تولید شود.انواع سبک، متوسط ​​و تیره از آرد چاودار وجود دارد. تفاوت اصلی بین مقدار سبوس موجود در آرد پس از پردازش است.عمده ترین استفاده این محصول در تولید نان روگن است. افـزودن آرد چـاودار بـه آرد گندم مصرفی در تولید نان ، به لحـاظ دارا بـودن میزان پنتوزان بالا، در کند نمودن روند فرآیند بیـاتی در نـان تاثیر به سزایی دارد.علت اینکه از آرد چاودار به تنهایی نـان تهیه نمی شود آن است که گلوتن آن چه از لحـاظ کمی و چه از جنبه کیفی در سطح پایینی قرار دارد؛ در مقابـل گندم دارای گلوتن کافی و با کیفیت لازم برای تولید نان بوده ولی مقدار پنتوزان موجود در آن پایین است .

اصولی و زیرنظر کارشناس رژیم و برنامه ورزشی بگیر

برای دریافت مشاوره شماره ات رو وارد کن

×
fitness-quiz-1404