ماهی قزل آلا سرخ شده

تبدیل واحد:
کالری: 1.9
چربی 0.08 گرم

پروتئین 0.26 گرم

کربوهیدرات گرم

ماهی قزل آلا را می‌توان مانند سایر انواع ماهی به صورت ماهی شکم پر، ماهی کبابی، در فر و یا در ماهیتابه درست کرد. برای تهیه ماهی قزل آلا در ماهیتابه ابتدا باید شکم آن را برش زد و محتویات شکم ماهی را خارج کرد. سپس استخوان‌های آن را خارج کرده و ماهی را شست. برای اینکه ماهی طعم و مزه بهتری پیدا کند، معمولا قبل از طبخ آن را مزه دار می‌کنند و چند ساعت در سبزیجات و ادویه های معطر می‌خوابانند. پس از مزه دار شدن ماهی آن را سرخ کرده و همراه با پلو که البته بهتر است شوید پلو یا سبزی پلو باشد و سیر ترشی سرو می‌کنند.

مصلح‌های خوراکی:

گردو

خرما

آویشن

پودر زنجبیل

اصولی و زیرنظر کارشناس رژیم و برنامه ورزشی بگیر

برای دریافت مشاوره شماره ات رو وارد کن

×
fitness-free-1404-8-26