نان یکی از اساسی ترین کالاهای موجود در سبد مصرفی خانوارها است و تنوع زیادی هم دارد. از جمله نان هایی که توسط ایرانی ها مصرف می شود؛ تافتون است. مصرف این نان در بین خانوارهای ایرانی نسبتا زیاد است.نان تافتون که جزو نان های سنتی و مسطح محسوب میشود از نظر ظاهری به شکل گرد و دایره است و قطر تقریبا ۴۰ سانتی متر و ضخامت ۳ الی ۴ میلی متر دارد. این نان تقریبا نازک است به طوری که بافت داخلی و پوسته آن تا حدودی به هم چسبیده اند و قابل تفکیک نیستند. نان تافتون از مخلوط آرد کامل، آرد ستاره و آرد معمولی با آب، مخمر صنعتی و یا خمیر ترش تهیه میشود. آرد این نان نسبت به آرد نان سنگک از سبوس پائین تری برخوردار است. در نتیجه این نان با سرعت بیشتری هضم میشود و سریع تر احساس گرسنگی خواهید کرد.
نان تافتون

تبدیل واحد:
کالری:
2.84
چربی
0.006
گرم
پروتئین
0.09
گرم
کربوهیدرات
0.6
گرم









دیدگاهتان را بنویسید