نان سنگک

تبدیل واحد:
کالری: 2.6
چربی 0.004 گرم

پروتئین 0.08 گرم

کربوهیدرات 0.55 گرم

نان تامین کننده انرژی بدن و سیر کننده بوده و دارای نشاسته و قند می باشد. ماده اصلی همه نان ها آرد است، ولی نوع آرد آن ها و افزودنی هایشان با یکدیگر فرق می کند. یکی از نان های پر مصرف در سفره ما ایرانی ها نان سنگک است. این نان به دلیل طعم و هضم آسان جز بهترین نان های سنتی می باشد که از آرد مرغوب تهیه می شود.سنگگ در بین نان های سنتی، تنها نان سبوس دار است به همین دلیل می توان آن را به عنوان یکی از بی ضررترین و مفیدترین نان های سنتی دانست.

مصلح‌های خوراکی:

سیاه دانه

کنجد

رازیانه

اصولی و زیرنظر کارشناس رژیم و برنامه ورزشی بگیر

برای دریافت مشاوره شماره ات رو وارد کن

×
fitness-quiz-1404