نان تامین کننده انرژی بدن و سیر کننده بوده و دارای نشاسته و قند می باشد. ماده اصلی همه نان ها آرد است، ولی نوع آرد آن ها و افزودنی هایشان با یکدیگر فرق می کند.
بربری نانی است که پخت آن در ایران مرسوم می باشد و به هر دو شیوهٔ سنتی و صنعتی تولید میشود. بربری با آرد سفید که کمی حجیم تر از نان لواش و تافتون است، تهیه می شود. نان بربری به دلیل به کار بردن جوش شیرین در طبخ، ممکن است عوارضی ایجاد کند، اما به دلیل خوش خوراک بودن، مصرف بالای دارد.
نان بربری

تبدیل واحد:
کالری:
2.65
چربی
0.005
گرم
پروتئین
0.08
گرم
کربوهیدرات
0.56
گرم









دیدگاهتان را بنویسید