گوشت ماهی کپور بوی قوی تری نسبت به انواع دیگر دارد. بدن این نوع ماهی پرگوشت است. ماهی کپور پرورشی به دلیل تغذیه متفاوتش گوشتی کم بو، اما چرب تر دارد. برای گرفتن بوی ماهی کپور بهتر است آن را پس از پاک کردن و یک ساعت قبل از سرخ کردن نیم ساعت در محلولی شامل یک لیترآب سرد و چند قاشق سرکه سفید بخوابانید.امگا۳ موجود در ماهی کپور برای عروق قلب مفید است. امگا۳ سبب طبیعی شدن ضربان قلب می شود. بنابراین مصرف این ماهی به کاهش بروز بیماریهای قلبی کمک می کند.آهن ماده ای ضروری برای بدن بوده و کمبود آن مشکلات زیادی را ایجاد می کند. ماهی کپور یکی از منابع عالی برای تامین آهن مورد نیاز بدن میباشد.همچنین ماهی کپور به کنترل فشار خون و کلسترول نیز کمک می کند.
ماهی کپور کبابی
تبدیل واحد:
کالری:
1.35
چربی
0.06
گرم
پروتئین
0.22
گرم
کربوهیدرات
گرم
دیدگاهتان را بنویسید