خاویار به تخمک های بارور نشده حاصل از تخمدان جنس ماده از ماهیان به اصطلاح خاویاری گفته می شود که جزء گرانترین غذاهای جهان است. دریای خزر به عنوان بزرگترین منبع ماهیان خاویاری در جهان شناخته می شود.پیرامون خواص خاویار؛ باید به این نکته اشاره کرد که خاویار سرشار از ویتامین ها، املاح معدنی، پروتئین و چربی است. مصرف خاویار در پیشگیری از ابتلا به بیماری های التهاب مفاصل، دستگاه گوارش و سرطان های مختلف بسیار موثر است. این ماده غذایی غنی و پر خاصیت، سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ می باشد بنابراین، برای درمان قلبی ـ عروقی بسیار سودمند است.خاویار سرشار از آهن می باشد به همین دلیل مصرف آن به افراد مبتلا به کم خونی ناشی از فقر آهن توصیه می شود.سطح بالای پروتئین و اسیدهای آمینه ضروری خاویار می تواند برای تقویت ماهیچه ها و عضلات بسیار موثر باشد و چربی سودمند آن می تواند ناراحتی های اعصاب را التیام بخشد.بسیاری افراد خاویار را به صورت خام یا همراه تخم مرغ و آغشته به زرده میل می کنند. بعضی نیز آن را با نان و کره می خورند. خاویار انواع گوناگونی دارد که عموما در طیف های رنگی از مشکی تا طوسی روشن و زیتونی تیره تا زیتونی روشن (طلایی) دیده می شوند.
خاویار
تبدیل واحد:
کالری:
2.64
چربی
0.18
گرم
پروتئین
0.24
گرم
کربوهیدرات
0.04
گرم
دیدگاهتان را بنویسید