جو دو سر پرک پخته ( با آب )

تبدیل واحد:
کالری: 1.23
چربی 0.004 گرم

پروتئین 0.02 گرم

کربوهیدرات 0.28 گرم

به انواع غلات و حبوبات جو دو سر که بدون غلاف باشد جوی پَرک (انگلیسی: Rolled oats) می‌گویند. برای تهیه جو دوسر پرک، ابتدا آن بخارپز شده و سپس به تکه‌های صاف در زیر غلطک‌های سنگین و مخصوص این کار تبدیل می‌شود. جو دو سر، مانند غلات دیگر، یک پوسته بیرونی غیرقابل خوردن دارد که باید برداشته شود.

غلات و حبوبات مشتق بر جو دو سر، یک، دانه و محصول مغذی است و می‌تواند به عنوان یکی از خانوادهٔ غلات در صبحانه میل شود و اشکال مختلفی از بلغور جو دو سر، و جو دو سر سوزنی وجود دارد که می‌توان آنها را به صورت پخته در سوپ هم استفاده کرد.

جو دو سر دارای طیف وسیعی از منابع عالی تیامین، آهن و فیبر است و فواید مختلفی برای سلامتی و تناسب اندام دارد. برای آشنایی بیشتر با این غذای مفید، مقاله‌ی خواص جو دوسر پرک را در سایت فیتامین بخوانید.

اصولی و زیرنظر کارشناس رژیم و برنامه ورزشی بگیر

برای دریافت مشاوره شماره ات رو وارد کن

×
fitness-quiz-1404