به انواع غلات و حبوبات جو دو سر که بدون غلاف باشد جوی پَرک (انگلیسی: Rolled oats) میگویند. برای تهیه جو دوسر پرک، ابتدا آن بخارپز شده و سپس به تکههای صاف در زیر غلطکهای سنگین و مخصوص این کار تبدیل میشود. جو دو سر، مانند غلات دیگر، یک پوسته بیرونی غیرقابل خوردن دارد که باید برداشته شود.
غلات و حبوبات مشتق بر جو دو سر، یک، دانه و محصول مغذی است و میتواند به عنوان یکی از خانوادهٔ غلات در صبحانه میل شود و اشکال مختلفی از بلغور جو دو سر، و جو دو سر سوزنی وجود دارد که میتوان آنها را به صورت پخته در سوپ هم استفاده کرد.
جو دو سر دارای طیف وسیعی از منابع عالی تیامین، آهن و فیبر است و فواید مختلفی برای سلامتی و تناسب اندام دارد. برای آشنایی بیشتر با این غذای مفید، مقالهی خواص جو دوسر پرک را در سایت فیتامین بخوانید.
دیدگاهتان را بنویسید