کولی غورابیج، یکی از غذاهای محلی گیلانی است که با ماهی کولی، سبزیجات معطر، شکر، گردو و آبغوره درست میشود و معمولا آن را با کته محلی، کره و لوله پیاز (شبیه پیازچه) سرو میکنند. در هنگام خرید ماهی کولی، حتما توجه کنید که این ماهی تازه باشد. کولی تازه دارای چشمهای برجسته و براق و گوشت آن سفت است و اثر انگشت روی سطح آن باقی نمیماند؛ در حالی که کولی کهنه شل و نرم است.
کولی غورابیج
تبدیل واحد:
کالری:
2.64
چربی
0.21
گرم
پروتئین
0.12
گرم
کربوهیدرات
0.07
گرم
دیدگاهتان را بنویسید