ماهی ساردین کباب شده با استخوان

تبدیل واحد:
کالری: 1.19
چربی 0.06 گرم

پروتئین 0.15 گرم

کربوهیدرات گرم

ماهی ساردین از جمله ماهی‌های ریز‌جثه و روغنی است. این نوع ماهی معمولا به همراه باله و سر پخته یا کباب می‌شوند؛ این کار علاوه بر حفظ زیبایی و آراستگی غذا، به افزایش خاصیت آن هم کمک می‌کند. سرو این غذای دریایی، به دلیل مواد مغذی فراوانی که دارد برای بدن بسیار مفید است. خیلی از افراد آن را سرخ کرده و با استخوان میخورند، زیرا استخوان‌های بسیار کوچکی دارد.

مصلح‌های خوراکی:

پودر زنجبیل

×
fitness-quiz-1404