تن، نام یک نوع ماهی نیست بلکه نام گروهی وسیع از ماهیهاست؛ در ایران از ۴ نوع ماهی تن استفاده میشود؛ «گیدِر»، «زرده»، «اَسبَک» و «هَوور» که به ترتیب گرانتر،خوشمزهتر و مغذیترند.بر خلاف انواع دیگر ماهی ها که گوشت سفید رنگی دارند، ماهی تن گوشت صورتی یا قرمز تیره دارد.ماهی تن منبع بسیار خوبی از پروتئین، مواد معدنی نظیر سلنیوم، منیزیم، پتاسیم و همچنین ویتامین های B1 ، B3 و B6 است.مهم تر از همه اینکه، گوشت ماهی تن سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ است که مصرف آن مشکلات پوستی و التهابات را کاهش می دهد، همچنین سرعت بهبود بیماران قلبی را بالا می برد.به این نکته توجه کنید که ماهی تن از جمله ماهی هایی است که میزان قابل توجهی جیوه دارد. مصرف زیاد جیوه احتمال بروز برخی بیماری ها از جمله بیماری های عصبی را افزایش می دهد.
ماهی تن پخته
تبدیل واحد:
کالری:
1.29
چربی
0.006
گرم
پروتئین
0.29
گرم
کربوهیدرات
گرم
دیدگاهتان را بنویسید